Имплантология

Какво представляват зъбните импланти?

Зъбният имплант се състои от две части: костна част и надстройка. Имплантът имитира зъбен корен и по този начин успява да запази костта в участъците на липсващи зъби и целостта на усмивката ни.

Лечение с импланти

Лечение с протези
(с и без импланти)

Често срещани в практиката ни са пациенти, които все още разполагат със собствени зъби, но не желаят да носят изцяло снемаеми протези или пък да сложат импланти в устата си. За тях предлагаме подобрение на зъбния статус с изграждане на дълготрайна и устойчива неподвижна мостова конструкция, мост или протеза.

Запазете час

Орална хирургия

Поставянето на импланти и изваждането на зъби са хирургически интервенции и като такива нашият екип се отнася към тях с високо внимание и прецизност. Често в зъболекарската практика се налагат и други орални операции като екстракция на мъдреци, премахване на кисти, синус лифт. Свържете се с нашия екип за консултация и ние ще намерим точното решение за вас.

Научи повече

Професионално дентално лечение

Нашата мисия е да развиваме дългосрочни отношения с нашите пациенти и да осигурим отлично
обслужване чрез персонализирана, честна, етична и информирана грижа. При нас може да откриете
високотехнологично оборудване и иновативни методи на лечение във всяка област на денталната медицина.

По време на интервеницията няма никаква болка, усеща се само натиск.

Да, необходима е информация дали пушите, имате ли алергии, дали приемате, ако имате проблеми със сърцето. Трябва да опоменете и дали приемата аспирин или други кръворазреждащи лекарства.